Cautare

3038 de rezultate pentru "accident grav dn1 16 04 2017" (2.98 secunde)
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
Cantaretul Lino Golden a fost implicat intr-un accident grav, dupa ce ar fi intrat cu masina intr-un tramvai. Artistul a fost transportat la spital.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
Sase persoane au fost grav ranite in urma unui accident teribil pe DN1A, in judetul Prahova, in zona comunei Maneciu.
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. Atentie, urmeaza informatii care va pot afecta emotional. Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
Accident grav in aceasta dimineata in Capitala. ... Cele doua masini au fost grav avariate. Autospeciala avea semnalele acustice si luminoase pornite.
Un grav accident de circulatie cu trei autoturisme implicate a avut loc miercuri, pe raza localitatii Danila DN2, judetul Suceava.
In cea mai optimista varianta, am putea calatori rapid si comod spre Brasov cam prin 2017.
Laura Gal) Politistul rutier din Bihor devenit celebru dupa ce a postat pe Facebook selfie-uri in care anunta prezenta radarului in trafic este cosmarul soferilor profesionisti care incearca sa scape de cozile de pe DN1, din Vama Bors, intrand pe drumuri interzise ca sa poata iesi mai repede din tara prin Vama Bors.
Tariceanu a fost implicat, la 25 iulie, in comuna Petresti din judetul Ilfov, intr-un accident de circulatie minor, in timp ce se deplasa cu motocicleta Harley Davidson dinspre DN1 catre localitatea Corbeanca.
DN1, DN13, E60, E85, A1, A2, A3. ... Potrivit lui Oprean, acest sistem este esential si pentru serviciile medicale de interventie rapida, pompieri sau politie, intrucat ii pot ajuta pe conducatorii acestor autoturisme sa ajunga cat mai rapid la locul producerii unui accident.
Cand a ajuns la intersectia cu P-ta Romana, a surprins si accidentat grav pe N. ... Cauzasi si a surprins si accidentat grav o minora de 7 ani, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
170A, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a patruns pe trotuar, unde a surprins si accident grav pe D. ... Maria, ranita grav, a ramas internata la spital.
Cat timp DN1 ramane o serpuire intre localitati, cat timp principalea cale de acces, valea Oltului ramane o cale a mortilor o sa avem astfel de probleme. ... - Cred ca mult mai grav, ca fenomen, este ce s-a intamplat la Giurgiu.
La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 11:00, B. ... Accidentata grav, R. ... La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 13:00, A. ... Accidentata grav, P.
Din cercetarile efectuate au rezultat date si indicii cu privire la faptul ca autor al infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie este L.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
- Participarea directa a Presedintelui la actiunea ilegala de strada din 22 ianuarie 2017, asociata actiunilor violente (in sensul legii penale) din perioada premergatoare si perioada care a urmat, care au pus Guvernul in imposibilitatea de a exercita puterea de stat prin adoptarea unei ordonante de urgenta, in contextul si celelalte actiuni ale Presedintelui mentionate la TITLUL III, reprezinta savarsirea infractiunii de inalta tradare prin actiuni impotriva ordinii constitutionale, prevazuta la art.
Aceasta parghie le-am dat-o, de reducere a taxelor si impozitelor, inclusiv locale, ba mai mult, in domeniul agriculturii, pentru utilajele agricole am mers pana la posibilitatea sa mearga la nivelul 0 sa nu se plateasca pentru utilajele agricole din localitatea respectiva aceste taxe, le-am dat posibilitatea, tot la cererea dumnealor, si sa penalizeze intr-un fel ceea ce nu corespunde lucrului pe care ei si-l doresc, un lucru frumos, bine facut, in localitatea lor, adica terenurile neingrijite, cladirile neingrijite, din 2017, tocmai pentru a exista un an, un an si jumatate, ca proprietarii acestor cladiri, acestor terenuri sa poata sa le renoveze, sa-si ingrijeasca terenul, din 2017 primariile vor putea impune taxe mult mai mari, majorate aproape cu 500%, la fel si la terenurile extravilane agricole exista posibilitatea aceasta - daca doi ani de zile terenul nu este lucrat, al treilea an sa se poata impune aceasta taxa.
google-analytics.com